Ua i ai i la matou kamupani20 tausaga o le poto masani!

logo
Le Tulaga La'u La'u a Saina i le Kuata Muamua o le 2023

Tala Fou

Le Tulaga La'u La'u a Saina i le Kuata Muamua o le 2023

I le kuata muamua o le 2023, o le maketi o loli e 838 afe taavale, i lalo 4.2% i lea tausaga ma lea tausaga.I le kuata muamua o le 2023, o le aofaʻi o faʻatauga faʻatau atu o loli faʻatau atu maketi e 158 afe, i luga atu o le 40% (41%) i lea tausaga ma lea tausaga.

I totonu o atunuu auina atu i fafo, na taʻitaʻia e Rusia le faʻatupulaia;Mexico ma Chile e lona lua ma lona tolu.I le kuata muamua o le 2023, o le numera o loli a Saina i fafo atu i atunuu TOP10 ma le maketi o loʻo nofoia e faʻapea:

talafou

E pei ona mafai ona vaʻaia mai le siata o loʻo i luga, i totonu o atunuu TOP10 o loʻo faʻatau atu loli i le kuata muamua o le 2023, o Saina o loʻo i ai uiga nei: e sili atu ona faʻatau atu i Rusia ma na o le pau lea o le atunuu e sili atu nai lo le 20000 taʻavale, e 622% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, taʻitaʻia le ala, ma o le maketi o le 18.1%.O se tasi lea o mea sili ona taua e faʻamalosia ai le faʻatupulaia tele o loli i fafo i le kuata muamua o Saina.

Na sosoo ai ma Mekisiko, lea na auina atu i fafo le 14853 taavale i Amerika Latina, i luga toeitiiti 80 pasene (79 pasene) mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ma le maketi o le 9.4 pasene.

O atunuu e lua e auina atu i fafo e tusa ma le 30% o le aofaʻi.

O le numera o loli e auina atu i fafo i isi atunuu e itiiti ifo i le 7500, ma le maketi e itiiti ifo i le 5 pasene.

I totonu o le TOP10 faʻatau atu, ono rosa ma fa paʻu mai le tausaga na muamua atu, faʻatasi ai ma Rusia faʻateleina le televave.TOP10 fa'atau oloa fa'atau atu mo le 54 pasene o le aofa'i.

E mafai ona iloa e le o lava le lautele o le maketi a le atunuu o oloa auina atu i fafo a Saina i le kuata muamua o le 2023, aemaise lava ona o le auina atu i fafo o nisi o atunuu le tamaoaiga.Mo atunu'u atia'e e pei o Europa, e le'o iai lava se tulaga fa'atauva'a oloa a Saina.


Taimi meli: Me-17-2023

Faatatau ia tatou

MAXMECH o se fa'apolofesa fa'apolofesa vaega fa'apolofesa fa'atauina o Saina fa'ailoga masini inisinia ma loli mamafa & mama ma sili atu i le 20 tausaga tala'aga.

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Auina atu le Feau

© Puletaofia - 2010-2023 : Ua Taofia Aia Tatau Uma. Sitemap - AMP Fe'avea'i
Sany Vaega, Vaega o Masini Sany, Sany Vaega, Sany Meafaigaluega Vaega, Sany Avanoa, Vaega Eli Sany,